Ingrediënten
Doe de cacaoboter in een klein pannetje en smelt op laag vuur tot vloeibaar. Haal van het vuur af en roer de rest van de ingrediënten voor de chocoladelaag erdoor. Leg hierna een vel bakpapier in een vierkant bakblik en giet een laagje chocolade over de bodem (bewaar ongeveer de helft). Zet het bakblik vervolgens in de vriezer tot de chocolade hard is geworden en bewaar de resterende vloeibare chocolade in het pannetje.
Doe vervolgens alle ingrediënten voor de vulling in een krachtige blender of in een keukenmachine en maal door tot het een smeuïg geheel is. Let op: hoeveel munt extract je gebruikt hangt ook af van hoe rijp je avocado is en hoe overheersend die smaak is. Begin met een ¼ tl en voeg meer toe wanneer je nog avocado proeft). Als het teveel is kun je ook weer een 1/2 tl vanille extract toevoegen. Schep deze mix vervolgens gelijkmatig over het chocoladelaagje in het bakblik.
Warm indien nodig de resterende chocolade nog even op als het te hard is geworden en giet de chocolade over de vulling uit. Zet alles terug in de vriezer tot de chocolade hard is geworden en snijd vervolgens in kleine vierkantjes. Bewaar in de koelkast.