Ingrediënten
Giet de amandelmelk in de kan van de blender. Breek de eieren boven de kan en stapel hier de spinazieblaadjes op. Zet de blender aan en maal tot de spinazie, melk en eieren een geheel zijn.
Voeg nu de kikkererwten toe, de witte bonen en de hüttenkäse toe. Zet de blender op de hoogste stand. Voeg vervolgens het boekweitmeel toe. Meng in de blender tot er een samenhangend beslag vormt. Wordt het beslag te dik? Voeg dan extra amandelmelk toe.
Voeg nu de kikkererwten toe, de witte bonen en de hüttenkäse toe. Zet de blender op de hoogste stand. Voeg vervolgens het boekweitmeel toe. Meng in de blender tot er een samenhangend beslag vormt. Wordt het beslag te dik? Voeg dan extra amandelmelk toe.
Voeg nu de zoete of hartige ingrediënten toe en laat nog 1 keer malen. Let op, voor de zoete pannenkoeken zijn de banaan, honing en pecannoten bedoeld ter garnering. Deze meng je dus niet door het beslag.
Verwarm een koekenpan op matig vuur, smelt er wat kokosolie of boter in. Schep met een soeplepel kleine hoeveelheden beslag in de hete pan. Laat de pannenkoekjes liggen tot ze aan de bovenkant bijna droog zijn, dan kun je ze omdraaien. Als je ze probeert om te draaien voor ze droog zijn vallen ze uit elkaar. Bak niet te veel tegelijk, ze hebben wat ruimte nodig.