Vegan frambozen ijsjes

Ijsjes hoeven niet bomvol suiker, kleurstoffen en andere onwenselijke toevoegingen te zitten. Deze frambozen ijsjes zijn supergezond en extreem lekker. De lekkerste gezonde ijsje maak je zelf!

Vegan frambozen ijsjes!

O p warme dagen gaat er niets boven een lekker ijsje. Alleen... de meeste ijsjes die je in de winkel koopt staan bol van de suiker, kleurstoffen en andere onwenselijke toevoegingen. Doodzonde, zeker als je bedenkt dat deze ongezonde ingrediƫnten niet eens nodig zijn om een lekker ijsje te maken. Neem deze frambozen ijsjes: supergezond en extreem lekker. Geschikt voor ieder moment. Nou ja, voor ieder moment dat je lekkere frambozen kunt vinden. Gelukkig kun je iedere bevroren vrucht gebruiken voor dit recept. Probeer ook eens aardbei, of mango!

Ingrediƫnten

01

Doe de kokosroom en de halve banaan samen met het vanille extract in een krachtige blender (of keukenmachine) en voeg dan de bevroren frambozen toe. Maal door tot alle frambozen vermalen zijn en het een smeuïg geheel is.

02

Schep voorzichtig de verse frambozen door het ijs.

03

Je kunt het ijs nu als sorbet serveren of in ijsvormpjes schenken. Zet de vormpjes minstens een uur of meer in de vriezer en tast toe!

Dessert Vegan Zonder geraffineerde suikers Gezonder zoet

Lees ook