Ingrediënten
Wel de beide soorten paddestoelen volgens de aanwijzingen op de verpakkingen en kook de shiitake volgens de aanwijzingen op de verpakking. Week de Kombu 10 min in water.
Verwarm de miso pasta, met de Kombu in circa 2 liter water en laat op laag vuur staan. Voeg de gesnipperde knoflook, gember, ui en chilipeper toe aan de bouillon. Haal de Kombu uit de pan, knijp hem uit en snijd hem klein alvorens het terug te doen in de pan. Kook de soep ongeveer een kwartiertje op laag vuur.
Nu is het tijd om in een andere pan de noodles te koken, volg de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noodles af wanneer ze gaar zijn en spoel ze snel af met koud water. Snijd de bosuitjes en winterpeen en voeg deze samen en met de noodles ook toe aan de bouillon. Hierna volgen de paddestoelen en vlak voor het serveren voeg je de spinazie toe. Verdeel de soep over de kommen en garneer met wat ringetjes bosui en in mindere mate chilipeper.