Ingrediƫnten
Doe alle ingrediënten in een krachtige blender en vermaal ze tot een mooie dikke pasta. Let op! Als je blender een vrij laag vermogen heeft, dan is het slim om je amandelpasta eerst even licht te verwarmen om het wat vloeibaarder te maken. Let op de dat de amandel pasta niet heet wordt en laat de blender niet te lang doordraaien want dan wordt de inhoud warm en gaan de vetten schiften.
Als je rozijnen of noten wilt toevoegen, schep dan je fudge in een grote kom en schep de gewenste ingrediënten er doorheen.
Bekleed een bakje (rechthoek of vierkant werkt het makkelijkst) met bakpapier. Laat een kleine randje bakpapier boven de rand uitsteken, dan kun je straks de opgestijfde fudge gemakkelijk uit het bakje tillen. Schep de dikke pasta uit de blender en smeer het gelijkmatig en strak uit in het met bakpapier bedekte bakje zodat je er later mooie blokjes van kunt snijden.
Zet het bakje even een half uur of een uurtje in de vriezer. Dit zorgt ervoor dat de fudge hard wordt zodat je deze makkelijk kunt snijden. Til de fudge wanneer het stevig is op een snijplank bedekt met een bakpapiertje. Snijd met een nat mes de fudge in blokjes en bestrooi deze met cacao. Gebruik een fijn zeefje voor een extra mooi effect.
Bewaar na het snijden in de vriezer. Enjoy!