De Gelukspiramide

Een compleet body-en mindplan in 6 stappen: voor een energiek leven zonder gezanik en gezeur
Aantekening 2019 11 24 153653

De Gelukspiramide gaat over letterlijke voeding (wat stop je in je mond), maar ook over de spreekwoordelijke `wat haal je je in je hoofd`? Wat gebeurt er van binnen allemaal wat je uitput of juist energie geeft, waar je wakker van ligt of juist heerlijk op slaapt. Wat doen mensen, je omgeving, je voeding, je slaap, je keuzes allemaal met jou, in positieve en minder positieve zin? Kortom, hoe zit jouw Gelukspiramide in elkaar? 

De Gelukspiramide helpt jou in zes stappen om je brein te (her)ontdekken, te resetten en je lijf een nieuwe energieboost te geven. Aan de hand van praktische oefeningen, makkelijk toepasbare kaasschaaftips (laagje voor laagje) en smakelijke Geluksrecepten nemen Cathelijne Wildervanck (psychologie expert/NLP-trainer) en Amber Albarda (health coach/NLP-trainer) je mee in hun kennis en ervaring. 

Zodat je een gelukkiger mens wordt en blijft!  

Ervaar zelf welke invloed de zes treden uit de Gelukspiramide op jouw body en mind hebben, en ga weer vitaal en bruisend door het leven!
Aantekening 2019 11 24 155302

Vaak moe, erg druk en iets te weinig naar de sportschool? Een druk bestaan hoeft niet automatisch te betekenen dat je energie in het doucheputje verdwijnt of je innerlijke draak hoogtij viert. Amber en Cathelijne leggen in dit kleurrijke en beeldende boek op humoristische wijze uit hoe je als drukke volwassene het geluk in je leven herontdekt en het vuur weer aankrijgt.   

De Gelukspiramide

€25,99

Lees ook