Super Health Seminar - The Masterclass!

NU GAAT DE KNOP ECHT OM! De theorie ken je vaak wel, maar met de hulp van een Master NLP Trainer gaan we deze cursusdag voor échte verandering zorgen. Wat ga jij het komende jaar allemaal bereiken?
S chrijf je nu in voor dit interactieve en bijzondere cursusdag met leerdoelen. Met een selecte groep deelnemers gaan we actief werken aan het in je kracht komen. In de staat waarin goede beslissing écht blijven hangen en waarmee je ter plekke kunt werken aan het realiseren van jouw persoonlijke doelen. Ik ga de belofte met je aan, samen zorgen we ervoor dat het ditmaal niet bij goede voornemens blijft!
Team

Je wil al heel lang werken aan je gezondheid, of misschien ben je al een poos bezig. Hoe komt het toch dat we na een boek, een workshop of een lezing altijd gemotiveerd weer naar huis gaan maar dit toch niet voor eeuwig blijft hangen? Voor je het weet komt de klad erin en zit je toch weer aan die zak chips/drop/chocolade. Hoe komt dit? Waarom kun je de switch niet blijvend maken? 

Voor dit speciale seminar heb ik de hulp ingeroepen van een NLP Master Trainer om met jou oefeningen te doen die daarwerkelijk het verschil gaan maken. Wees bereid om aan jezelf te werken, om doelen te stellen en die dag impact te maken. Op jezelf, je brein en je onderbewuste. Doe mee en ga voor succes!

Lezing gezondheidsbeurs ii

Afvallen, meer voor jezelf opkomen, meer me-time, beter presteren op mijn werk, 'nee' leren zeggen, de volgende stap in je carrière....

Wat je doel ook is, tijdens dit seminar gaan we hier het fundament voor leggen! We nemen geen genoeg meer met "Op een dag, ga ik ...." NU is het moment. Wat zijn tot op heden je struikelblokken geweest? Je blokkades? Hulp om deze op te heffen is zowel belangrijk als heel fijn. Soms kunnen we niet alles helemaal zelf oplossen en is hulp van iemand die hierin is gespecialiseerd genoeg om je naar het volgende niveau te tillen. Een dag voor actie, energie en veranderingen, met de strategieen om ze te implementeren. Doe je mee?

Wie, wat, waar & hoe

Door: Auteur Amber Albarda 
Waar: Locatie in het midden van het land, exacte locatie volgt zsm 
Datum: Er worden binnenkort nieuwe data bekend gemaakt. Stuur ons een mailtje via de contactpagina van deze site als je op de hoogte gehouden wilt worden. 
 Kosten: € 79,- per persoon, exclusief lunch

Wil jij het maximale uit jezelf en je gezondheid halen? Vitaal en gelukkig oud worden? Meet uit het leven en je persoonlijke doelen halen? Deze middag gaan we dit met zijn allen bereiken. Doe mee en schrijf je snel in! 

Een aantal weken geleden heb ik deelgenomen aan de workshop van Amber en nadien heb ik besloten enkele theorieën te ‘testen’ in de praktijk. Ik zal eerlijk zijn: ik was sceptisch over een aantal zaken, maar wat had ik te verliezen? Na drie weken is dat: Drie kilo minder en geen hongerdips of snaaidrang meer. Ik weet nu pas echt wat ‘energie’ is want dat heb ik meer dan ooit te voren. Kortom na 3 weken proef ben ik wel overtuigd: goede voeding heeft absoluut effect! - Mirjam Borghuis-Baas

Lees ook