VACATURE: Stagiair(e) Marketing & Social Media

Better Health heeft voor komend jaar weer bijzonder veel leuke dingen op stapel staan. Kom jij onze gezellige redactie versterken?
E r staan voor dit jaar en volgend jaar allerlei leuke dingen op de agenda, zoals de lancering van een online platform en de lancering van heel veel online programma’s, e-books en recepten! En hierbij kunnen we best wat hulp en frisse input gebruiken. We bieden de stagiaire de mogelijkheid om een steentje bij te dragen en veel te leren over een online platform.

Opleidingsniveau: MBO, HBO, WO
Locatie: Wassenaar
Dagen per week: minimaal 2, maximaal 5
Beschikbaarheid: In overleg (bijvoorbeeld vanaf januari 2021)
Stageduur: In overleg, vanaf 3 maanden
Stagesoort: Meewerkstage

Ben jij geïnteresseerd in gezond eten en leven, vind jij de combinatie van social media en online marketing voor een snelgroeiend online platform geweldig? 

Kom dan het Better Health team versterken!

 

Werkzaamheden

 

Dit ben jij:

 

Wat bieden wij

 

Herken jij jezelf in een (of meerdere ) van de bovenstaande criteria en vind jij het leuk om jezelf op dit vlak te ontwikkelen? 

Ons kantoor zit net buiten Den Haag. Beschik je over eigen vervoer en/of kun je daar makkelijk naartoe komen? Stuur dan een mailtje naar info@betterhealth.nl waarin je iets over jezelf vertelt en aangeeft wat je graag bij ons zou willen doen en leren. Een bijgevoegd cv en foto wordt erg gewaardeerd. Misschien tot snel!

Health & Food